Ved hjælp af midlerne til at konstruere diversificeret investeringsforening porteføljer

«Midlerne er for risikabelt. ‘Jeg fordoblet min penge med troskab Vælg teknologi i 12 måneder!’ «Undgå sektor fonde.» Hvis alt dette lyder forvirrende, er du ikke alene. Midlerne er blandt de mere misbrugt og misforstået investeringer. Så, hvordan skal du bruge midlerne?
Før du ser på en af anvendelserne af midlerne i detaljer, lad os gennemgå hvad midlerne virkelig er: sektor fonde begrænse deres investeringer til en bestemt sektor af økonomien. Troskab Vælg sundhedsydelser (NDQ: FSPHX) er et eksempel på en sektor fond. Ved at fokusere på lagre af virksomheder inden for sundhedssektoren, er prisen bevæger sig af denne fond mere afhængig af faktorer, der påvirker sundhedssektoren snarere end økonomien som helhed. Demografiske ændringer, såsom stigende alder af befolkningen, er et eksempel på en faktor, der især driver investeringer i sundhedsvæsenet. Ved at sprede sine aktiver på tværs af mere end 60 firmaer inden for sundhedssektoren, giver Fidelity Vælg Healthcare investorerne mulighed for at drage fordel af verdslige tendenser kørsel efterspørgsel efter sundhedsydelser mens formildende firmaspecifikke risici, sådan som svigt i kliniske forsøg foretaget af en bestemt virksomhed.
Lad os nu se på et frodigt tilgang til brug af midlerne.
Ved hjælp af midlerne til at skabe en diversificeret investeringsforening portefølje ved fordeling af aktiver på tværs af en gruppe af midlerne, kan investorer effektivt skabe en diversificeret investeringsforening portefølje ved hjælp af midlerne. Denne tilgang giver investor fleksibilitet til over vægt eller manglende vægt visse sektorer versus meget diversificerede indekser såsom S&P 500®.
For at gennemføre denne aktive tilgang til forvaltning af penge, hjælper det for at have en meget forskelligartet gruppe af midlerne til at vælge fra. Troskab investeringer administrerer 41 midlerne under Fidelity Select Portfolios® paraply, hvilket gør denne familie af midlerne velegnet til dette formål. Ved at dividere aktiver på tværs af sige, 8 sektor fonde i troskab Vælg porteføljer, f.eks, Fidelity Select bioteknologi (NDQ: FBIOX), troskab Vælg computere (NDQ: FDCPX), troskab Vælg Energy Service (NDQ: FSESX), troskab Vælg Home Finance (NDQ: FSVLX), Troskab Vælg medicinsk levering (NDQ: FSHCX), troskab Vælg Multimedia (NDQ: FBMPX), troskab Vælg detailhandel (NDQ: FSRPX), og troskab vælge Wireless (NDQ: FWRLX), man kan bygge et tilpasset diversificeret portefølje. Med hver af de sektor forvaltere aktivt scouting for de bedste investering ideer inden for deres sektorer, Emballere denne klynge af troskab Vælg porteføljer en masse magt i din diversificeret portefølje.
Andre investeringsforening familier, der giver et relativt bredt udvalg af midlerne omfatter ProFunds og Rydex midler. Exchange handles sektor midler såsom Vælg sektor SPDRs, iShares og sektor HOLDRS, der handler på den amerikanske børs, kan også bruges til at konstruere diversificeret sektor fond porteføljer.
Det brede udvalg af sektoren midler giver dig mulighed for at drage fordel af ændrede markedsvilkår og hele tiden optimere risiko og belønning Karakteristik af din diversificeret portefølje. For at anvende denne strategi effektivt, du har brug at forstå og følge dynamikken i de enkelte sektorer. Du skal også kunne træffe velinformerede beslutninger om sektorer at vælge og sektorer at undgå. I slutningen af dagen, skal man rette oftere end forkerte med sektorerne du vælger.
AlphaProfit.com’s forskning tyder på, at ved at konstruere diversificeret investeringsforening porteføljer ved hjælp af midlerne, investorer har potentiale til at udkonkurrere marked gennemsnittene på grundlag af relativ afkast samt risikojusteret afkast. Track-record for Alphaprofit’s model porteføljer angiver potentialet i denne tilgang.
En advarsel
Diversificering er en af hjørnesten principperne af investeringsforening investerer. Sektor fonde der fokuserer på høj vækst sektorer eller snævre nicher i økonomien har tendens til at være flygtige. Det er normalt ikke tilrådeligt at afsætte en betydelig del af din samlede aktiver til en enkelt sektor fond. Opretholdelse af passende diversificering på tværs af sektorer i din samlede investeringsforening portefølje er god praksis at investere.
Hovedpunkter til at huske
1. midlerne er investeringsvirksomheder, der fokuserer deres investeringer på en bestemt sektor eller industrien gruppe. Midlerne giver investorerne mulighed for at drage fordel af tendenser påvirker en bestemt sektor eller industrien samtidig reducere virksomhedens risici.
2. stort potentiale diversificerede porteføljer kan konstrueres ved at dividere aktiver blandt en gruppe af midlerne. Denne aktive investeringer kræver investorerne til at træffe informerede beslutninger om sektor udvalg. Den magt-pakket klynge af midlerne kan tilbyde investorer potentiale til at klare sig bedre end markedet i gennemsnit.
3. diversificering investeringsforening porteføljer på tværs af sektorer er god praksis at investere.
Noter: Denne rapport er kun til orientering. Intet heri skal opfattes som et tilbud om at købe eller sælge værdipapirer eller til at give individuel investeringsrådgivning. Denne betænkning har ikke henviser til særlige investeringsmål, finansielle situation og særlige behov for nogen bestemt person, der kan modtage denne rapport. Oplysningerne i denne rapport stammer fra forskellige kilder menes at være nøjagtige og leveres uden garantier af nogen art. AlphaProfit investeringer, LLC repræsenterer ikke, at disse oplysninger, herunder enhver Tredjepartsoplysninger, er præcise eller fuldstændige, og det bør ikke påberåbes som sådan. AlphaProfit investeringer, LLC er ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller udeladelser heri. AlphaProfit investeringer, LLC fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle direkte eller hændelige tab ved at anvende nogen af oplysningerne i denne rapport. Tredjeparts varemærker eller servicemærker vises i denne rapport er tilhører deres respektive ejere. Alle andre varemærker, der vises heri er egenskaben for AlphaProfit investeringer, LLC. Tidligere resultater er en indikation af heller ikke en garanti for fremtidige resultater. Ingen del af dette dokument kan gengives på nogen måde uden skriftlig tilladelse fra AlphaProfit investeringer, LLC. Copyright © 2004 AlphaProfit investeringer, LLC. Alle rettigheder forbeholdes.