Spørg kredit rådgiver

Q: Jeg er giftes snart. Mit kreditkort er stor, men min mand kan ikke engang få et kreditkort i sit eget navn på grund af tidligere kredit problemer. Hvordan påvirker hans kredit mine?
Sv.: den gode nyhed er, at kredithistorie af ægtefællerne ikke flettes. Faktisk er det muligt at holde dit kredithistorie helt adskilt fra din kommende mand, så længe du ikke tilføjer hinanden til dine eksisterende konti eller få ny kredit i begge jeres navne.
Husk dog at hvis du bor i et fællesbo stat (Arizona, Californien, Idaho, Louisiana, Nevada, New Mexico, Texas, Washington, Wisconsin) gæld afholdt af ægtefællerne under ægteskabet anses Fællesskabet ejendom. Det betyder, at hvis han starter, kvalificere sig til kredit igen, kan du blive ansvarlig for enhver gæld, pådrager han sig selv om du er gift.
Også være forsigtig med at hjælpe din mand genopbygge sin kredit af cosigning nye lån med ham. Ved cosigning, vil du være eneansvarlig for disse lån eller kreditkort. Jeg lyder måske en smule kynisk, men jeg ser disse problemer hele tiden. Mens din forlovede kan have fortalt dig hans dårlig kredithistorie var på grund af omstændigheder uden for hans kontrol (og det kan være sandt), er min erfaring at de fleste mennesker med kredit problemer ikke lære de færdigheder, de har brug for at holde dem fra at gentage deres fejl.
Det lyder som om du og din mand har forskellige tilgange til håndtering af penge. Det er bedst at udrede disse spørgsmål, før du binde knude, da penge udfordringer nævnes som den største årsag til skilsmisse. Før du går op ad kirkegulvet, køre-ikke gå – sammen til en money management kursus hvor du kan lære at se øje til øje på dette vigtige spørgsmål.
Q: i de seneste to år var jeg arbejdsløse og arbejder midlertidigt job. Jeg løb op omkring $20.000 på fem kreditkort. Jeg arbejder på igen fuld tid og er nødt til at sænke min rentesatser og få på en regelmæssig betalingsplan. Jeg har overvejet kredit rådgivning, men spekulerer på, hvis jeg bare skulle prøve at forhandle lavere renter på min egen. Hvorfor ikke?
A: det er meget vigtigt for forbrugerne at holde kommunikationslinjerne åbne med deres kreditorer, hvis de oplever problemer med at foretage betalinger. På samme tid tvivler jeg på du vil være i stand til at forhandle de samme vilkår, som et agentur for rådgivning kan.
Der er flere grunde til hvorfor. Kreditorerne ved først, når en person indgår en rådgivning program at de gør en alvorlig indsats for at tilbagebetale deres gæld. Forbrugere i et program, rådgivning, for eksempel enige om ikke at påtage sig yderligere gæld. For det andet ved kreditorerne, de vil blive behandlet retfærdigt, når en forbruger er i en rådgivning program. Uden agenturets rådgivning som “gå mellem” forbrugerne føler sig presset til at betale en kreditor (du kender talemåden “pibende hjulet”), som kunne betyde, at andre betalinger slide. Endelig, agenturets rådgivning påtager sig ansvaret for at gøre månedlige udbetalinger til hver deltagende kreditor. Det gør det lettere for dig, da du kun har én månedlig betaling til agenturets rådgivning, men det betyder også kreditor ved, de kan få et pålideligt svar fra agenturet, hvis en betaling ikke er modtaget rettidigt. Sammen, betyder alt dette, at de fleste kreditorer føler meget mere behageligt at forhandle med en professionel kredit rådgivning agentur i stedet for direkte til forbrugerne.
–Howard Dvorkin, grundlægger af konsoliderede Credit Counseling Services Inc.
 Credit Counseling Services Inc., alle rettigheder forbeholdes. Stille et spørgsmål eller Læs mere om strategier til at reducere din gæld, besøg www.ConsolidatedCredit.org eller ring 800-210-3481.