Når din sms lån ansøgning er nægtet

De fleste mennesker, der udfylder ansøgninger om sms lån er normalt godkendt inden for et par timer, og de får de penge, de lånte den samme arbejdsdag. Dette skyldes, at udlåns virksomheder kun kræver minimum kundernes krav. Der kan dog være få tilfælde, hvor online applikationen nægtes. Her er ti grunde til, at din kontantforskud ansøgning ikke er godkendt være udlån selskab.

1. den potentielle låntager har ikke en stabil beskæftigelse. sms lånet er et lån mod den løn, som en arbejdstager modtager. Uden beskæftigelse er der ingen lønkontrol og ingen kapacitet til at betale sms lånet.

2. den potentielle låntager har indgivet konkursbegæring i løbet af året. Mens kontantforskud udbydere ikke tjekke din kredit score, de er bekymrede over dine evner til at opfylde dine finansielle forpligtelser. En konkurs viser, at personen ikke længere kan forsørge sig selv økonomisk. Og et år er ikke tilstrækkelig tid til at komme sig over alvorlige økonomiske vanskeligheder.

3. den potentielle låntager har været ansat på nuværende job i mindre end krævet 3 måneder. De fleste udbydere af kontantforskud kræver, at en kunde holder det aktuelle job i mindst tre måneder.

4. den potentielle låntagers kontrol konto er forholdsvis ny og har ikke tilstrækkelig stor historik. Udlån selskaber foretrækker smslån kunder, der er stabile og en god indikation af reel finansiel stabilitet er en checkkonto, som er mindst 3 måneder gammel.

5. den potentielle låntagers månedlige indtægt er mindre end krævet $1.000. Hvis en person tjener mindre end dette beløb, sms låne udbydere vil antage, at han ikke vil være i stand til at betale et beløb, som han vil få.

6. den potentielle låntager har et stort antal overtræk gebyrer og/eller NSF i sin checkkonto. En sådan situation vil vække din udlån selskab, fordi overtræk og NSF gebyrer viser, at personen ikke er en pålidelig låntager.

7. den potentielle låntager har ubetalte payday-lån eller returnerede checks. Svarende til den tidligere situation, vil disse udestående lån tvinge långivere til at nægte din ansøgning.

8. identiteten af den potentielle låntager kan ikke bekræftes. Dette sker ofte, når låntager giver unøjagtige personlige oplysninger. Dette sker også, når kontaktoplysningerne fra klienten ikke kan bruges.

9. udbyderen af kontantforskud kan ikke nemt fastlægge de bankkontooplysninger, som ansøgeren har givet. Långiver har tendens til at antage, at bankkontoen ikke længere eksisterer eller er ugyldig.

10. ansøgeren modtager kun sin løn en gang om måneden. sms lån er små, kortfristede lån og lånet periode er normalt inden for 2-3 uger. Medarbejdere, der betales månedligt, opfylder ikke dette krav.

Hvis dit lån ansøgning er nægtet, men ikke på grund af nogen af de ti grunde ovenfor, bør du kontakte din sms långiver for at afklare detaljerne.