Gæld eliminering

Gæld synes at være blevet modeord i dagens verden. Vi kan ikke skyde skylden på mennesker. Det er trods alt menneskeligt at falde for det. Men det helt sikkert ikke godt for dig. Hvis du er faldet i en gældsfælde, kan du tage komfort fra det faktum, at du ikke er den eneste. At komme ud af gældsfælden er ikke umuligt heller. Du skal bare have lidt tålmodighed og udvise tilbageholdenhed på de dårlig udgifter vaner, som du har udviklet over en periode (forudsat at gælden ikke har medført nogle vanskelige omstændigheder).
Analysere situationen korrekt og udarbejde en strategi for gæld afskaffelse. Her er en liste, som du kunne henvise til at bane vejen til gæld eliminering:
1. kontrollerede udgifter: den første ting at gøre er forhindre situationen fra at blive værre dvs. stoppe gæld fra vokser yderligere. Så udøve kontrol og prøve og forblive inden for 70% af dit kreditmaksimum. Du kan også ty til udgifter kontanter i stedet for plastik, ligesom en kontrolmekanisme.
2. konsolidering: Gæld konsolidering er et andet instrument, som er meget i brug som et vigtigt skridt i retning af gæld afskaffelse. Dette indebærer, at skifte over til et nyt kreditkort, som har en lavere APR. Men hvis du påtænker at holde udgifterne som gale, dette vil resultere i en gældsfælde og vil ikke hjælpe dig på alle.
3. forhandle: Du måske også tale med din nuværende kreditkortselskab om situationen og kontrollere, hvis de er i stand til at hjælpe ved at reducere APR for en periode. Det virker nogle gange, fordi disse selskaber også ønsker at fastholde deres kunder.
4. pay off nogle gæld: Hvis du har nogle kontanter handy, du også kan betale nogle gæld, især den ene, der er på højere APR kreditkort.
5. søge professionel rådgivning: Hvis du ikke er i stand til at finde vejen ud af dig selv, du bør tage professionel rådgivning. Der er konsulenter, der vil ikke kun give råd men også detalje du om hvad tilbyder er tilgængelige på markedet og som passer dig bedst.
6. modstå tilbyder: kreditkortselskaber holder opsættes nye tilbud til at lokke flere kunder. Disse kan variere fra at få en rabat, hvis du handler med dem, en gratis gave osv. Ikke fald for sådanne tilbud. Blot behandle dem som “Ikke for mig”, fordi disse ikke er virkelig for dig indtil du kommer ud af din nuværende gæld. Disse er mere til at fremkalde udgifter end noget andet. Derudover vil det blot tilføje til de årlige gebyrer, du betaler på dit kreditkort.
7. reducere antallet af kreditkort: Hvis du har et stort antal af kreditkort, du vil altid være fristet til at bruge en eller den anden till kreditmaksimum nås på dem. Dette skaber en gældsfælde. Så hvis du kan, derefter lukke off nogle af din kreditkortkonto.
Nøglen til gæld afskaffelse, men ligger i ‘Tilbageholdenhed’. Hvis du er i stand til at kontrollere dit forbrug derefter du allerede bevæger sig i den rigtige retning.