Efterladte Pension

Den finansielle sikkerhed paraply, som de fleste lønmodtagere gerne ly under efter pensionering er nu utæt meget dårligt! Penge kyndige eksperter blok op nyhedskanaler og annonce mellemrum med tilbyder om at omdanne den gennemsnitlige borger til en sund, rige og kloge investor; fortalere for ‘afsked med dine penge’ gøre hus opkald sammen med dem, der sælger støvsugere og eneste ‘ønskede’ brev kæmper for opmærksomheden i boksen post blandt hundredvis af en gang-i-en levetid tilbud om rigdom!
Nyheder i disse dage er meget negative med hensyn til offentlige pensionsordninger! De skylden det på enten for mange ældre en dag, ikke nok unge næste! Svaret får vi at vide er “Gå privat”!
Private pensionsfonde kollapse venstre højre og center! Direktører, ledere og formænd for virksomheder har en tendens til som regel en eller flere af tre ting med medarbejderens pensionsfonde. De beslutter, at beløbet er for stor til at give tilbage og så flytte til en øde ø med ingen udleveringsaftale og spise kaviar og drikke champagne uden moralske samvittighed sniger sig ind. Eller de gamble for en nødlidende virksomhed på penge inden for pensionsfonden fremtid og (som altid sker) selskabet kollapser alligevel! Eller sidst men ikke mindst de lytte til en dør til dør-sælger, der tyder på, at provenuet investeres i nogle fantastiske lejlighed, der i virkeligheden viser sig for at være en stor fidus! Så pensionsordninger og for sags skyld provident midler, der er enten kontrolleret af regeringen eller af det firma, du arbejder for er dybest set ikke værd en skilling; medmindre en sieve blive en attraktiv erstatning for en paraply!
Der er andre måder at gå, returnerer andre måder at investere penge og til at opbygge en “portefølje” af aktier og obligationer i en bred vifte af virksomheder, der forhåbentlig vil give høj i de kommende år. Naturligvis, en meget stor sum penge er forpligtet til at investere i første omgang som besejrer de fleste mennesker, men… Start små og købe en del og ikke bør virksomheden gå fallit, ikke indgive konkursbegæring, ikke bruge pensionsfond for at afstive forfalskede regnskaber, ikke blive beskyldt for insiderhandel forhold og ikke overdrive indtjening eller fanges faktisk har ingen kapital, reserver eller evne til at fortsætte sine så er det meget muligt, at dette én aktie i tusind år kunne være noget værd! Alt for mange virksomheder har for nylig kollapsede tager med dem tusindvis af aktionærer drømme om ikke at have til at sjuske og undvære under pensionering!
Ejendom er altid blevet udråbt som en af de bedste investeringer tilgængelige. Og helt sikkert mange børn så deres helt egen forældre udbrød over det de har fortjeneste på et nyere hus salg (for slet ikke at tale om, at de havde til at købe en ny på samme tid)! En dejlig tanke, en drøm, drømme, men i virkeligheden ejendomspriserne er steget så voldsomt at ingen har råd til noget større end en skotøjsæske under byen bro! Ejendommen er blevet en ubetalelig luksus, nu mange mennesker stadig investere i således belemrer sig selv med en levetid pant, der spiser indkomster tør, at forbyde investeringer andre steder skulle manglende overskydende midler og der producerer mange pensionister med tagene over deres hoveder, men uden finanser at tænde lysene! Åh, og selvfølgelig er det umuligt for priserne på fast ejendom til at holde på vej op! Ingen har nogensinde taler om muligheden, men ansigt den simple kendsgerning, at folk ikke har råd til at købe huse længere! At boble vil briste og nogen kyndige investor bør tage agt før den falder i sammenfiltrede ejendom web!
Guld er naturligvis en attraktiv mulighed! Ikke kun har værdi, men det også ser pænt ud og imponerer venner men.. .too mange problemer er forbundet med dette metal. Når tid kommer til at sælge pris måske måde ned; faktiske påskønnelse er ikke en konkret mulighed og opbevaring er en konstant besvær. Opbevaringskasser i bankerne er ikke billige og pengene bruges til udlejning ville bedst investeres andetsteds. Under sengen er ikke den sikreste eller mest sikre steder, især når venner er ‘vist at hamstre’ efter en fordrukken nat i byen!
I virkeligheden er der kun et begrænset antal måder for den gennemsnitlige lønmodtager at investere penge i fremtiden! En måde er at vælge et par af Investment Trusts – mere end et bare incase et af disse institutter sker for at gå fallit! Disse er virksomheder, der arbejder med “små” mennesker penge ved at sprede risikoen over en bred vifte af virksomheder, at handel på en fondsbørs i en nation eller anden! Anden fordelen af disse virksomheder er, at regeringen har tendens til at være positiv over for dem. og så skattemæssige incitamenter og reduktioner ofte anvender!
Man kunne naturligvis investere kraftigt på hestevæddeløb eller i et casino i Las Vegas, men gambling har aldrig rigtig givet lang sigt returnerer. Lodsedler og skrabelodder forblive et nogensinde lovende middel til en ende, men drøm på!
Lad os ikke leve under falske forudsætninger. Være brutal og indse, at medmindre man har masser af penge, chancen for at få masser af penge er godt… bedste venstre usagt! For eksempel: 2000 pund værd af obligationer købt fra posthuset (nationale opsparing – hahaha) udbytter 2475 pounds efter fem års pleje. Nu i anybodies beregninger selv efter tyve år i trældom dette beløb ikke kommer til at holde den ‘ kat i posen eller duer i coop (uanset hvad bedst beskriver situationen)! Sikkerhed for investeringer, selv i de mest sikre miljøer er ikke sikker og ejendommen boble kan eksplodere når som helst, Åh og bør du vinde regeringen vil ødelægge det hele ved opladning stempelafgift eller moms, arveafgifter, kapitalvindingsskat eller bare skat at reducere det endelige beløb til hvad du startede med og plus en penny for held og lykke!
Hvad er svaret?
Et supermarked for nylig havde på tilbud dåser af bagte bønner; købe tolv og få en gratis! En anden kæde besluttede at losse hundredvis af pakker med pasta: tilbringe et hundrede og få en dejlig pakke af pasta drejninger gratis. Og en anden havde masser af; to for prisen på en varer rundt i butikken! Svaret er at købe disse produkter, som man kan få fat i og gemme dem i fremtiden. Grave huller underground, fylde kældre og Kvists med ikke-fordærvelige varer og så når pensionering dage snige uventet kan du ikke har penge til at gå ud, men i det mindste vil du ikke gå sulten!
Godt, ikke helt et passende svar, men derefter muligheder er meget begrænsede for dem uden en krone til overs! Sælger sig selv som en modnet sex slave til nogle nordkoreanske General vil sandsynligvis ikke appellere til mange og selvmord i en alder af 67 (efter at have tilbragt 1,347 pounds gemt i de sidste 40 år af hårdt arbejde) er vanskeligere at opnå end tidligere planlagt.
Faktisk er det eneste rigtige svar er at flytte ud af landet, til at købe en lille ejendom i sydlige Frankrig, i Rumænien eller Spanien er hvor priserne er halvdelen, hvis ikke en fjerdedel af dem i Det Forenede Kongerige, hvor værdien af liv er langt bedre og hvor luften ren. Et pund vil gå meget videre så… Måske er dette den eneste måde!